„Három police kívánság” Somogyban (police.hu)

Dévényi Tiborral együtt tartott kívánságműsort a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság – számolt be a police.hu.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztálya a Somogy megyei általános iskolás diákok és óvodások részére indította el „Három Police Kívánság” című programját, melynek keretei közt várták a gyermekek rendőrséggel kapcsolatos álmait-, és kívánságait „ÁLMODD, HOGY RENDŐR VAGY!” címmel. A legjobb, legérdekesebb kívánságok megvalósítását – mint például  eltölteni egy napot a Terrorelhárítási Központ munkatársaival, lovasrendőrökkel járőrözni, rendőrségi helikopterben utazni – megszervezték és filmre vették.

A sajtónyilvános bemutatót 2019. szeptember 27-én 10 órakor a kaposvári Szivárvány Kultúrpalotában tartották, amelyet dr. Szijártó István r. ezredes, bűnügyi megyei rendőrfőkapitány-helyettes nyitott meg. Az esemény házigazdája dr. Jávorszkiné dr. Molnár Magdolna r. alezredes, a bűnmegelőzési osztály vezetője volt, a műsorvezető pedig Dévényi Tibor. A megnyitót követően bemutatták a kisfilmeket, miközben „Tibi bácsi” beszélgetett a gyermekekkel a kívánságaikról, ahol néhány szerencsés elkaphatta a kultikus „pöttyöslabdát” is.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszönetét fejezte ki a támogatóknak és az együttműködő partnereknek, amelynek segítségével 13 kívánságot teljesítve közel 80 gyermek álma válhatott valóra.

Fotó: police.hu