Hangos zene miatt hívták a rendőröket, kábítószert találtak

A túl hangos zene miatt hívták ki a rendőröket Siófok üdülőterületén, az egyenruhások érkezésekor a zavart nyaraló kábítószert próbált eldugni, sikertelenül. 

 

Hangosan dübörgő zenéről érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. augusztus 27-én, hajnali 4 óra körül. A járőröket a nyaralónál egy zavartan viselkedő külföldi állampolgár fogadta, aki az intézkedés közben egy növényi törmelékkel töltött, átlátszó, simítózáras tasakot próbált meg elrejteni az egyenruhások elől, sikertelenül.

A nyaralóvendég elmondta, hogy a csomagban a saját fogyasztási célú kábítószere van, melyet a helyszínre érkező bűnügyi technikusok további kábítószer-fogyasztáshoz használt eszközök kíséretében lefoglaltak.

A rendőrök a 26 éves férfit mintavétel céljából előállították. A vele szemben alkalmazott gyorsteszt kokain, ecstasy, amfetamin, metamfetamin és marihuána hatóanyagokra is pozitív értéket mutatott, melyet követően a nyomozók kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.