Hamarosan kezdődik a Balaton Boat Show (vitorlasmagazin.hu)

Rengeteg újdonságot, vízi és parti látnivalókat, felejthetetlen időtöltést ígér az idei Balaton Boat Show. A Balatonkenesén 2021. szeptember 3-5. között megrendezésre kerülő rendezvényen a korábbinál nagyobb területen várják azokat, akik érdekelődnek a hajózás és a vízi sportok iránt. A vitorlás és elektromos hajók, kiegészítők és felszerelések nézegetése mellett a látogatók kipróbálhatják a BMW autók és motorok tesztvezetésére is jelentkezhetnek, sőt: akár csobbanhatnak egyet a Balatonban is.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarország egyetlen vízi és vízparti hajókiállítása, a Balaton Boat Show, amely felhőtlen kikapcsolódást ígér szeptember első hétvégéjére. Az egyedülálló kikötői hangulatban felsorakoznak a nemzetközi és magyar gyártók és forgalmazók legkorszerűbb hajói, legyen szó elektromos meghajtású és széllel “működő” hajókról, de bármilyen más vízi eszköz számára remek alkalom a bemutatkozásra. A vendégek pedig itt ismerkedhetnek meg az újdonságokkal is.

Persze nemcsak hajók, hanem szinte minden, a hajózáshoz köthető egyéb dolog is “fellép”: technológiai újdonságok, különböző ruházatok, kellékek, így például vitorlák. A szervezők azért is tekintetnek hídként a rendezvényre, mert a Balaton Boat Show kitűnő alkalmat teremt azoknak is a hajózással való ismerkedésre, akik eddig kevésbé érdeklődtek iránta vagy éppen nem tudták, hogyan kezdjenek hozzá.

Annak érdekében, hogy mindenki jól érezze megát és ne csak egy hajókiállításról legyen szó, a szervezők kibővítették a rendezvény területét, és a látogatók igénybe vehetik a szomszédos Hotel Marina-Port parkját is. Itt Beach Bár és Grillterasz szolgálja a kényelmet, a kikötői hangulat mellett a nagy vízparti park és a fürdőzési lehetőség is adott a látogatóknak. A legfiatalabbakra is gondolt a rendezőség: ők a gyerekszigeten játszhatnak és kézműves foglalkozásokon vehetnek részt.

A további részletek itt találhatók.