Halálos baleset történt Devecsernél (veol.hu)

Meghalt egy személyautó sofőrje, amikor járművével lesodródott az útról és felborult Devecsernél hétfőn késő délelőtt, közölte Nagy Judit megyei rendőrségi szóvivő.

Egy férfi neve mellőzésével arról beszélt, hogy ma délelőtt a párjával együtt találkoztak a fiatalemberrel, aki holnap ment volna vissza Németországba – írja a veol.hu. A lap megtudta azt is, egyedüli gyerek volt, a szüleivel lakott. Édesapja kamionsofőr, aki éppen külföldön tartózkodik.

A helyszínen megfeszített munkát végeztek az ajkai tűzoltók, ők vették ki az elhunytat a roncsból, segítettek kivontatni az árokból az autót, majd a kerekeire állították.

Nagy Judit megyei rendőrségi szóvivő a helyszínen elmondta, a 28 éves noszlopi fiatalember Devecser irányába közlekedett Alfa Romeo típusú személygépkocsijával, amikor egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, többször megpördült egy egyenes szakaszon, majd az autó a tetejére borulva az árokban állt meg, a kanyartól mintegy 200 méterre.

A baleset körülményeit az Ajkai Rendőrkapitányság vizsgálja. A szóvivő arról is beszélt, hogy a sofőr be volt kötve, azonban felmerült a gyorshajtás gyanúja.