Gyermekrajzpályázatot hirdetett a VEB2023 Európa Kulturális Fővárosa

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program során, régiószerte megvalósult rengeteg színes esemény között a gyermekek is rálelhettek a nekik kedves programlehetőségekre. Őket szeretnék most megszólítani egy rajzpályázattal, melyre április 21-ig várják 5-10 éves gyermekek alkotásait a számukra legizgalmasabb EKF-eseményekről.

A beküldők között értékes ajándékcsomagokat sorsolnak ki, 40 db alkotás pedig a zsűri döntése alapján az idei GyereKert eseményen is kiállításra kerül – közölte a Veszprém-Balaton 2023 Zrt.

A gyermekek legkedvesebb 2023-as EKF-emlékét várják a rajzokon: legyen szó akár a Bondoró Fesztivál bábelőadásairól, a GyereKertes koncertekről, a Szörnyek és Sellők izgalmas előadásairól, közös zenélésekről, a Digitális Tudásközpont élménytáborairól vagy bármilyen más programról, ami emlékezetes volt a gyerekek számára a tavalyi év során.

A pályázatokat digitálisan és postai úton várjuk, további részletek és jelentkezés az alábbi linken:

https://veszprembalaton2023.hu/oldal/ekfgyerekrajz

Az eredeti rajzok beadhatók személyesen az EKF Infopontban (Veszprém, Kossuth Lajos u. 13.), vagy postai úton erre a címre: Veszprém-Balaton 2023 Zrt., 8200 Veszprém, Wartha Vince u. 1., „O” épület.

A beérkezett rajzokat bemutatják a VEB2023 online felületein, és X darab élőben is látható lesz az idei Gyerekert rendezvényen.