Gyereknap a vonyarcvashegyi strandon 2024 (likebalaton.hu)

Strandnyitással egybekötött gyermeknap a vonyarcvashegyi Lidó Strandon május utolsó hétvégéjén számos attrakcióval, színpadi és szórakoztató programokkal – írja a likebalaton.hu.

A Balaton egyik legjobb strandja, az ötcsillagos, többszörösen díjazott vonyarcvashegyi Lidó Strand hosszú és alapos előkészületeket követően, május utolsó hétvégéjén hivatalosan is megnyitja kapuit.

A strandnyitóval egybekötve május 26-án vasárnap, a Vonyarcvashegyi Gyermeknapon idén is egy hatalmas játszótérré változtatjuk át a Balaton-partot! A délután 14.00 órakor kezdődő rendezvényen színházi előadás, koncertek, számtalan díjmentesen kipróbálható attrakció, ügyességi játék, sportolási lehetőség és Varázshangok Játszóház is várja a családokat. Többek között lesznek rallycross autók, quad, hajókázás, lövészet, ugrálóvár, óriás csocsó, népi játszótér, kosaras körhinta, valamint rendőr és tűzoltó autó is.

A rendezvényekről és a strand 2024-es jegyárairól a település megújult honlapján, a www.vonyarcvashegy.hu weboldalon kaphatnak további információt az érdeklődők. A parkolás a strandon és annak környékén díjmentes. A Lidó strandra a belépés a május 26-i gyermeknapon mindenkinek díjtalan.