Elbúcsúztatták a strandi szezont a vízimentők (vizimentok.hu)

Szombat délután – a strandi szezon méltó lezárásaként – egy Szezonzáró rendezvény keretében búcsúztatták a nyarat a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának munkatársai Balatongyörökön. 

(Fotó: VMSZ)

Szombaton délután egy órától lehetett regisztrálni és elfoglalni a szálláshelyeket. Miután a „Fuss, hogy mások is túlélhessék!” résztvevői is befutottak, elkezdődtek a csapatépítő játékok – olvasható a vizimentok.hu oldalon közzétett beszámolóban.  A csapatok kvízkérdésekkel hangolódtak rá az ügyességi feladatokra és a sorversenyekre, de kreatív feladatokból sem volt hiány. Minden csapat remekül szórakozott. Nevetésektől, szurkolásoktól volt hangos a balatongyöröki Smiling House sportpályája – áll a tudósításban.

A játékok után Bagyó Sándor, a VMSZ elnöke köszönte meg a strandi vízimentők munkáját, szezonban való aktív részvételét. Voltak, akiket kiemelkedő teljesítményük elismeréseként oklevéllel jutalmazott az Egyesület. A szezonban történtek összefoglalása és az elkövetkező időszakra vonatkozó tervek rövid ismertetése után következett a vacsora, majd egy különleges filmvetítés. A csapatépítő játék egyik kreatív feladata az volt, hogy a csapatok készítsenek filmet a vízimentőkről egy-egy meghatározott műfajban. Számos lehetőség közül végül a vígjátékot, a horrort, a musicalt, a burleszket, a szappanoperát és a riportfilmet húzták ki a csapatok. A rövidfilmek ötletesek, humorosak voltak, ráhangolták a társaságot az est további részére.

Az esti programot tovább színesítette a tombolasorsolás, ahol értékes nyereményekkel gazdagodtak a szerencsések, majd hajnalig tartó tánc és vigadozás következett – olvasható a vizimentok.hu-n.