EKF: idén is Hosszúasztal Piknik a Veszprémvölgyben

A tavalyi siker után idén is megrendezik június 23-án Veszprémvölgyben a Hosszúasztal Pikniket, Magyarország legnagyobb közösségi piknikjét – áll a szervezők közleményében. Az árnyas fák között ezúttal is egy másfél kilométeren hosszan kanyargó asztalsor várja mindazokat, akik szívesen töltenének el egy szép nyári délutánt klasszikus piknikhangulatban, sok ezer ember társaságában, finom ételekkel és jó italokkal.

 

A Hosszúasztal Piknik mindenkinek szól: legyen szó gyerekekről, idősekről, baráti társaságokról, párokról, vagy céges csapatokról (sőt a házi kedvencek is jöhetnek, hiszen ez egy állatbarát esemény).  Az eseménnyel azt a célt tűzték ki a szervezők, hogy összehozzák az embereket, miközben lehetőség nyílik arra is, hogy megismerkedhessenek a Bakony-Balaton régióra jellemző ízekkel.

Ahogyan 2023-ban, úgy idén is biztosítják az egyenként négy-hat fős, abrosszal felterített asztalokat, de ezen túl minden résztvevő maga dönti el, milyen finomságokkal és díszekkel pakolja tele azokat. Az igazán lelkes díszítők és kukták pedig akár meg is mérettethetik magukat, ugyanis idén is meghirdetik a Terített Asztal Szépségversenyt és a Régiós Ízek Versenyét, amelyek győztesei különböző, értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Zsonglőrök, bűvészek, mutatványosok és zenészek is fokozzák majd a hangulatot, emellett pedig italárus pont is elérhető lesz a helyszínen.

 

Előzetes regisztráció

A piknikre június 23-án, vasárnap délután 3 és este 6 óra között várnak minden kikapcsolódni vágyót. A számozott asztaloknál érkezési sorrendben lehet majd helyet foglalni és fontos, hogy a nagy érdeklődés miatt előzetesen, június 14-ig mindenképpen regisztrálni kell egy online kérdőív kitöltésével. Ha egész asztalokat szeretne valaki foglalni, akkor érdemes minimum négy vagy több embert regisztrálni, de természetesen az egy- vagy kétszemélyes regisztrációkat is várják a szervezők.

További naprakész információk a Hosszúasztal Piknikről: https://veszprembalaton2023.hu/oldal/hosszuasztal-piknik