DumaFüred 2024

Ahogy dőreség lenne a zenerajongóktól megkérdezni, ismerik-e a Sziget fesztivált, pont annyira felesleges a DumaFüredet bemutatni a humor kedvelőinek. Így aztán annyira nem meglepő tény, hogy idén is Balatonfüreden rendezik meg a stand-up comedy fesztiválját, július 19. és 28. között. A helyszín ezúttal is a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ, ahol jó idő esetén a szabadtéri színpadon lesznek az előadások – írja a balatonfured.hu.

 

Az idei Dumafüred fesztiválon a nagyérdemű megtekintheti Kőhalmi Zoltán új, önálló estjét, de végignevetheti többek között Hadházi László, Ráskó Eszter, Mogács Dániel, Janklovics Péter estjét is. A program része a “Duma Jam” Hadházi Lászlóval, Kovács András Péterrel és Litkai Gergővel.

Műsoron lesz a “Duma Swing 3.”, valamint “All Stars” előadásból sem lesz hiány, hiszen a humoristák több felállásban szórakoztatják majd a nézőközönséget. Többször színpadon lesz a Duma Aktuál, amely az elmúlt hónap történéseit dolgozza fel, lesz itt közélet, politika, súlytalan bulvár események, művészet és kultúra. Jön egy különleges est is a Szittya Dekameron, amelyen Hadházi László adja elő Az utolsó éjszaka joga című önálló estjét.

Ajúlius 19. és 28. között zajló fesztivál részletes programja megtalálható a dumafured.hu oldalon.