Doktor Balaton – Új napi sorozatot indít a TV2 (nlc.hu)

Doktor Balaton címmel új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatot indít a TV2.  A történet helyszíne a Balaton-felvidéki Balatonmeggyes, Voith Ági és Bodrogi Gyula is feltűnik benne – írja az nlc.hu. 2020 december 27-én este, 18.55-től, dupla epizóddal kezdődik a sorozat. A folytatás december 28-ától minden hétköznap este lesz látható.

A Doktor Balaton, vagyis a „magyar Dallas” történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll. A történet egy Balaton-felvidéki településen játszódik, ahol az élet és a világ igencsak különböző helyeiről érkező karakterek sorsa találkozik és számukra is váratlan fordulatot vesz.

A sorozat címszereplője Mészáros András, a főbb szerepekben Hirtling Istvánt, Pálfi Katalint, Sárközi Nagy Ilonát láthatják a nézők, de a sorozatban feltűnik a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Voith Ági és a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula is.

A Doktor Balaton című dramedy (a dráma és a vígjáték elemeit ötvöző történet) forgatása már el is kezdődött, a történet helyszíne a Balaton-felvidéki Balatonmeggyes. A képzeletbeli település új háziorvosa Dr. Balla-Tóth András, elkötelezett, hivatásának élő missziós orvos, akit a gyógyszerlobbival folytatott küzdelme kényszerít egy kis kitérőre.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy újabb, nagyszabású sorozatot jelenthetünk be. A Doktor Balaton nagyszerű színészekkel kezdte meg a forgatást, és abban biztosak vagyunk, hogy a nézők hamar szívükbe zárják a történet szereplőit, hiszen a szerelmi szálaktól kezdve a humoros jeleneteken át a váratlan fordulatokig minden lesz ebben a sorozatban” – árulta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

További részletek itt találhatók a sorozatról.