Ma van a Torkos Csütörtök, 9 tó körüli településen akad akciózó vendéglátó (balatontipp.hu/frissített)

Több balatoni vendéglátóhelyen megtartják 2020-ban is a kedvezményes Torkos Csütörtök akciót február 27-én. A jelentkezőkről listát készítő, és azt folyamatosan frissítő balatontipp.hu híradása szerint a balatoni régió kilenc településén: Badacsonyban, Balatonakaliban, Balatonbogláron, Balatonföldváron, Balatonszárszón, Gyenesdiáson, Keszthelyen, Révfülöpön, Vászolyban, továbbá a régión kívül Kőszegen akad egy-egy hely, ahol jelentős kedvezményekkel várják a “torkoskodni vágyókat”. A remények szerint még lesz több akcióhoz csatlakozó étterem.

A régiókalauz arról is beszámolt, hogy az utóbbi években három alkalommal szervezett torkos csütörtököt az egykori kezdeményező, a Magyar Turizmus Zrt. helyébe lépve a Balatonnál.

Idén arra vállalkozott, hogy a hozzá eljuttatott, akár az ország más helyszíneiről érkező információkat is közzéteszi abban az esetben, ha a Torkos Csütörtök akcióhoz csatlakozó vendéglátóegység kész legalább az ételei árából engedni, és a kedvezmény mértéke eléri a minimum 33 százalékot.

A balatontipp.hu-nak a csatlakozó vendéglátók neveiről, elérhetőségeiről,  és a kedvezmények mértékéről is információkat közlő, frissülő listája itt érhető el.