Balatoni is lehet az „Év Kutyabarát helye”

Több balatoni, vagy ahhoz közeli szolgáltató, étterem, panzió, szálloda csatlakozott, hogy elnyerje az „Év Kutyabarát” helye címet. A voksolás  2019. október 4. napján indult és 2019. október 31-ig tart.  A szavazást a kutyabarát.hu a weboldalán, külön szavazófelületen biztosítja, ahol az oldal látogatói az adott pályázóra kattintva adhatják le szavazataikat.

„Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. Kategóriánként egyetlen vállalkozás nyerheti el Az Év Kutyabarát helye Díjat. Ezt a címet azon vállalkozások, kutyabarát helyek kapják, amelyeket az adott általános kategóriában – a legtöbb szavazatot kapták a szavazási időszakban. A balatoni szolgáltatók közül többel is találkozhat a szavazni vágyó a szavazas.kutyabarat.hu felületen, tehát könnyen megeshet, hogy a címet több kategóriában is a Balaton nyeri el.

Az Év Kutyabarát Szálloda címért ringbe szált az Alsóörs Marina Hotel és Étterem, a Panzió/ vendégház kategóriában láthatjuk a badacsonyörsi Vánkost. Az Év Kutyabarát Cukrászdája címre pályázik a balatonlellei Márton Cukrászda, az étterem kategóriára pedig a balatonvilágosi Lavender Terasz, a balatonkenesei Pörc Bisztró, a vonyarcvashegyi Rétes Étterem és a vászoly Zománc Bisztrócska is pályázik.

Siófok városának szolgáltatóit több kategóriában láthatjuk, az Év Kutyabarát kávéháza címet megszerezné a Café Maran Siófok, kutyabarát bolt lenne a Siófoki Tourinform Iroda, a Sió Pláza pedig az Év Kutyabarát Bevásárlóközpontja címet szerezné meg.

Különdíjjal jutalmazza a Kutyabarát.hu független zsűrije kategóriánként az egyes pályázókat, valamint a Kutyabarát.hu partnerei is adhatnak különdíjat az egyes kategóriákban.