Bahart: a menetrendi hajózás idén véget ért, de akad még sétahajóprogram

A Balatonon a menetrendi személyhajózási szezon október 23-i hétvégén zárult, azonban akad még pár őszi és téli hajósprogramja a BAHART-nak (Balatoni Hajózási Zrt.). Újdonság lesz, hogy sétahajójáratok indulnak az iskolai őszi szünetben. A kompok továbbra is, az év minden napján közlekednek – olvasható a társaság honlapján. (A menetrendi hajózás jövő tavasszal, húsvét nagyszombatján indul újra a hagyományok szerint –  szerk.)

 

Október 28-án útnak indulnak a Halloween gyerekhajók Balatonfüredről 11:00-kor, Siófokról 15:00-kor, ahol félelmetesen jó programok várják a gyermekes családokat.

Az eddigi évekhez képest újdonság, hogy az őszi szünet napjain, október 28. és november 5. között extra sétahajórátok indulnak Siófokról és Balatonfüredről.

A tihanyi XXI. Gardália Napok idején, november 18-án másfél órás nézőhajó járat indul a tihanyi személyhajó kikötőből 10:00-kor.

December 2-án Mikulás hajókkal utazhatnak az érdeklődők, melyeken szórakoztató programok, játékos feladatok és nem utolsó sorban Mikulás csomag várja a gyerekeket Balatonfüreden 11:00-kor és Siófokon 15:00-kor.

Jegyek 2 héttel az események előtt megvásárolhatók a www.bahart.hu-n.