Az Év TDM Szakemberével erősít Keszthely

Keszthelyen, Nagy Bálint polgármester turisztikai tanácsadójaként folytatja pályafutását Kovács Szabolcs turisztikai szakember. Kovács Szabolcs korábban a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetői tisztségét töltötte be, nevéhez számos megvalósított projekt kapcsolódik. Innovatív szakmai tevékenységéért több országos díjban is részesült, többek között 2020 februárjában vehette át az Év TDM Szakembere rangos elismerést.

(Fotó: Keszthely Város Önkormányzata)

Kovács Szabolcs jövőbeli feladatai között szerepel Keszthely turisztikai versenyképességének növelése a köz-és a magánszféra, valamint a turisták és a lakosság érdekeinek összehangolásával – közölte a hirbalaton.hu-val a város kommunikációs osztálya.

A városban kezdődő fejlesztések koordinálása, piaci bevezetésének támogatása szintén kiemelt feladatai lesznek, mint ahogyan a térségi, regionális és országos szintű szakmai együttműködések koordinációja, valamint a meglévő és a jövőben piacra lépő szálláshelyek tevékenységének támogatása, Keszthely imázsépítésén keresztül.

„Óriási megtiszteltetés számomra, hogy szülővárosomban, a Balaton fővárosában támogathatom Nagy Bálint polgármester munkáját. Most egy olyan elszánt, menedzserszemléletű városvezetés dolgozik Keszthelyért, akik a pandémia okozta nehézségek ellenére is számos eredményt tudtak felmutatni az elmúlt évben. Keszthely nemzetközi szinten versenyképes turisztikai és kulturális kínálata a Balaton régió számára is kitörési pontok, ezért a szakmai szervezetekben, melyeknek a tagja vagyok, ezek fokozottabb kiaknázásáért is lobbizni fogok. Meggyőződésem, hogy a város óriási fejlődés előtt áll, öt éven belül a Festetics örökséghez méltó, regionális központtá válhat. Az én feladatom egy profi csapat megszervezése, akikkel közösen megalkotjuk és megvalósítjuk azt a stratégiát, amelyekkel elérjük ezeket a céljainkat”

– fogalmazott Kovács Szabolcs.