Alapkőletétel Balatonalmádiban (balaton.vehir.hu)

Ünnepélyes keretek között letették az új sportkomplexum alapkövét Balatonalmádiban. 81 millió forintos állami támogatás mellett, 163 millió forint TAO és 152 millió forint önkormányzati támogatás mellet valósul meg a beruházás. 

A sportkomplexum alapkőletétele ékes példája a kormány, az országgyűlési képviselő az önkormányzat és a sportot szeretők összefogásának – fogalmazott Kontrát Károly a térség országgyűlési képviselője. Külön kiemelte Keszey János polgármester érdemeit a projekt megvalósításában. Majd hozzátette, hogy a játék a legszebb kommunikáció az emberek között, különösen majd itt az új sportkomplexum átadását követően – tudósít a balaton.vehir.hu.

Ács Attila a Balatonalmádi Sport Egyesület (BSE) elnöke elmondta, hogy nagy nap ez a BSE életében, hiszen a három éves álom válik valóra az alapkő letételével. A jövő évben elkészülő komplexumot több, mint kétszáz sportoló veheti majd birtokba.

Kiss Viktor tervező pedig arról beszélt, hogy az idei évben a hatalmas földmunkát szeretnék elvégezni és az öltöző rész szerkezet készre készítését, a befejezést pedig a jövő év hasonló időszakára tervezik – olvasható a balaton.vehir.hu beszámolójában.