A Kultkikötő márciusi balatonboglári programjai

Márciusban Bogláron a Kultkikötő Filmklub újabb két vetítése, nőnap alkalmából Csányi Sándor egyszeméyles színházi estje várja az érdeklődőket. Kivételes ajánlatunk keretében egészen két héten keresztül 25% kedvezménnyel válthatók jegyek nyári előadásainkra – a szervezők tájékoztatása szerint.


Frances Ha –  Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
Március 7. csütörtök – 19:00
A 27 éves Frances gyakornok egy tánctársulatnál. A New York-i fiatalok problémákkal teli hétköznapjait éli, nap mint nap fontos kérdésekkel szembesülve: az álmait kövesse vagy inkább keményen dolgozzon a jövőjéért? Mindenekelőtt a boldogságot keresi, amiért képes meglehetősen váratlan és felelőtlen döntéseket hozni. A programon a részvétel továbbra is ingyenes!

Hogyan értsük félre a nőket? – Csányi Sándor színházi estje – Kultkikötő Balatonboglár
Március 6. szerda – 19:00
Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről.

Srác a biciklivel –  Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
Március 20. szerda – 19:00
A 11 éves Cyril Catoul igazi rossz gyerek, Apja megelégelve eddigi életét a fiút gyermekotthonba dugja, és egy másik városba költözik. Cyril miután rájön, hogy nem ideiglenesen került oda, biciklijével apja keresésére indul. Véletlenül összeismerkedik Samanthával, aki segít neki megtalálni a válaszokat, még ha azok olykor fájdalmasak is. A programon a részvétel továbbra is ingyenes! Ajánlóért kattintson a képre!

Korlátozott számban 25% elővételi kedvezménnyel vásárolhatók jegyek a 2019-es földvári, boglári és fenyvesi nyári előadásokra.