A hónap hotele: zalakarosi szálloda lett a győztes (femcafe.hu)

A Kis-Balaton és környéke régió legjobbja, azaz A hónap hotele a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior lett Az év hotele közönségszavazáson idén decemberben. A győztes szálloda a voksok 44 százalékát szerezte meg.

A szavazás eredményeként a képzeletbeli dobogó második fokára, a szavazatok 40 százalékával a Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz***** állhatott fel, a harmadik helyet pedig a Hotel Karos Spa****+superior szerezte meg. Ez a szálláshely a szavazók 14 százalékának volt a legszimpatikusabb.

2019-ben a nézők összesen 7 magyarországi régió, 40 szállodáját követhettétek nyomon a televíziós műsorban, melyben minden hónapban a szavazók megválasztották a régió legjobbját, azaz A hónap hotele cím tulajdonosát. Most, hogy decemberrel a hetedik győztes is megvan, kialakult a végső mezőny. Megvan az a hét döntős szálloda, melyek közül januárban egy megnyeri Az év hotele címet és a mellé járó díjat.

A következő hoteleknek szavaztatok bizalmat 2019-ban az egyes régiókban, azaz ezek a szállodák indulhatnak majd Az év hotele címért:

Alföld: Komló Hotel ****, Gyula
Észak-Dunántúl: Hotel Kapitány Wellness****superior, Sümeg
Budapest környéke: Hotel Visegrád****, Visegrád
Északkelet-Magyarország: Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók
Balaton: Hotel Silverine Lake Resort****superior, Balatonfüred
Dél-Dunántúl: Donautica Étterem és Hotel****superior, Fadd
Kis-Balaton és környéke: MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior, Zalakaros
AZ ÉV HOTELE közönségszavazás végeredménye a 2020. január 26-i adásban derül majd ki.

A teljes cikk itt található.