A Balaton is jelen van a Maradj Otthon! fesztiválon

Száznál is több hazai zenekart, előadót kértek fel, hogy a közös cél érdekében a saját felületeiken rendszeresen nyilvánuljanak meg posztokkal, filmekkel, közönségtalálkozókkal, ezeket a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL Facebook oldalán is követhetik a rajongók. Ugyanez az oldal figyelemmel kíséri és ajánlja azokat a házi koncerteket, amelyeket az előadók otthonról, stúdióból közvetítenek, ezzel elviselhetőbbé téve a bezártságot. A kezdeményezéshez a nagy balatoni fesztiválok is csatlakoztak. 

“Mi, szerevezők arra buzdítjuk a fesztiválok, klubok legnépszerűbb fellépőit – zenészeket, popsztárokat, előadókat -, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. Közösen indítjuk el a virtuális “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL”-t, amely a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.” – olvasható a Maradj Otthon Facebook oldal bemutatkozásában.
A szervezők száznál is több hazai zenekart, előadót kértek fel, hogy a közös cél érdekében a saját felületeiken rendszeresen nyilvánuljanak meg posztokkal, filmekkel, közönségtalálkozókkal, ezeket a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL Facebook oldalán is követhetik a rajongók. Ugyanez az oldal figyelemmel kíséri és ajánlja azokat a házi koncerteket, amelyeket az előadók otthonról, stúdióból közvetítenek, ezzel elviselhetőbbé téve a bezártságot.

A kezdeményezés számos szórakozóhelyet, nagy fesztivált olvaszt magába, ahol megjelennek a Balaton, illetve a Balatonhoz közeli nagyvárososok népszerű koncerthelyszínei. A listán szerepel a fesztiválok közül a B.my.Lake, a Balaton Sound, a  MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat, a  Művészetek Völgye, a STRAND Fesztivál, a Paloznaki Jazz Piknik. Csatlakozott még a VeszprémFest, valamint a Veszprémi Utcazene Fesztivál.

Tegnap pedig meg is tartották az első szobakoncertet: