Siófok: nem lesz Halfesztivál, Libadalom, a műjégpálya még kérdéses (siofoki-hirek.hu)

Siófokon elmarad a Halfesztivál, a Libadalom, és az idei színházbérletes évad, lesznek azonban egyedi előadások, koncertek. Az október 6-i megemlékezés és az október 23-i ünnepség sem lesz nyilvánosan megtartva, csak élő Facebook-bejelentkezés formájában – olvasható a város honlapján.

 

Dr. Lengyel Róbert siófoki polgármester arról tájékoztatott, hogy november végén a Városnap sem a korábban megszokott formában zajlik majd, hanem a széles nyilvánosság kizárásával. Arról pedig majd csak később, a járványhelyzet alakulásának függvényében döntenek, hogy lesz-e idén is műjégpálya a hajókikötőnél.

A Kálmán Imre Kulturális Központ közleménye:

„Tisztelt Bérlettulajdonosok!

A pandémiás helyzetre való tekintettel a Siófoki Színházi Évad 2020/2021 meghirdetett előadásai elővigyázatossági szempontból lemondásra kerülnek. Bérletvásárlásra nincs lehetőség. Megértésüket köszönjük!

Továbbá szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy havonta alkalomszerűen színházi előadások, zenei koncertek, gyermekelőadások, ismeretterjesztő sorozatok megtartásra kerülnek, amelyekre jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk.
Kérjük Önöket folyamatosan kísérjék nyomon honlapunkat, illetve Facebook- és Instagram-oldalunkon megjelenő hirdetéseinket.”