Változás a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft-t élén

Április közepétől Pálffy Tamás vezeti a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft-t – közölte a turisztikai cég.  Feladata lesz többek között a társaság stratégiai, szakmai, üzleti és marketingterveinek előkészítése, és ezek végrehajtása az általa irányított munkaszervezet segítségével.

Az egészségturizmusban jól ismert szakember 2011 óta dolgozott menedzserként a Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesületnél. Kiemelt figyelmet fordított a fürdőn kívüli szolgáltatások, programok és az ezekkel kapcsolatos infrastruktúra fejlesztésére. Véleménye szerint ugyanis a komplett „turisztikai élmény” átadása a cél, annak érdekében, hogy a turista a desztináció legfontosabb reklámhordozójává váljon. A komplex gondolkodásnak köszönhetően, az elmúlt 10 év alatt mintegy 200.000-rel nőtt a vendégéjszakák száma Bükfürdőn.                    Tevékenységét számos szakmai díjjal jutalmazták; az év TDM menedzsere volt 2014-ben, illetve elnyerte a Vas megye Turizmusáért Díjat 2019-ben.

Pálffy Tamás fontosnak tartja hévízi megbízatása során is a turisztikai szolgáltatások és élményszerzési lehetőségek innovációját, továbbá a marketingeszközök célcsoport-specifikus alkalmazását.

A jelenlegi sajnálatos társadalmi és gazdasági helyzet lehetőséget teremt a háttérben történő építkezésre, hogy a járványveszély elmúltával Hévíz az elsők között tudjon a turisztikai kínálati piacon egyediségeivel a legvonzóbb úti célok között megjelenni.