Útlezárások lesznek Hévízen

Hévíz Város Önkormányzata az utakat érintő felújításokról és az ezzel összefüggő fennakadásokról tájékoztatta a lakosságot.

A Széchenyi utca felújítása olyan szakaszba jutott, hogy a Nagyparkoló bejárata és az Erzsébet királyné utca közötti szakaszt ideiglenesen a gépjárművek elől le kell zárni. A forgalom irányító a lezárt szakaszon lévő ingatlanok tulajdonosainak és vendégeinek gépkocsiját be fogja engedni – írja közösségi oldalán az önkormányzat.

A Széchenyi utca Erzsébet királyné utca feletti szakaszai a Nagyparkolón keresztül, a Jókai és Attila utcák igénybevételével lesznek megközelíthetőek. Az Attila utcából továbbra is csak jobbra lehet kikanyarodni. A Petőfi és Erzsébet királyné utcák forgalmi rendje nem változik, azonban az Erzsébet királyné utcából csak balra lehet kanyarodni.

Az ideiglenes forgalmi rend várhatóan november 21-25-ig lesz érvényben.

Az új forgalmi rend kitáblázásáról, a terelő utak jelöléséről az Önkormányzat gondoskodik.

Emellett a Park utcát a Kossuth utca végénél ideiglenesen elzárják a forgalom elől a 2018. november 20-24-ig terjedő időszakban. A jelzett napokban a Park utca zsákutcaként funkcionál, melyet a Vörösmarty utca felől lehet megközelíteni.