Új vezető az alsóörsi turisztikai egyesület élén (veol.hu)

Pataki Júlia október közepétől a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület TDM-menedzsere. A tisztséget korábban Zakar ­Zelinda töltötte be. Az egyesület célja, hogy minél több és minél elégedettebb Vendég töltse náluk pihenését, élményekkel, szép emlékekkel gazdagodva, feltöltődve térjen haza. 

Szolnokon végeztem az egyetemen, turizmus–vendéglátás szakon, két évvel ezelőtt költöztem Révfülöpre – mondta el a veol.hu-nak Pataki Júlia. A Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület újonnan kinevezett TDM-menedzsere eleinte egy kiadvány szerkesztésében is segédkezett, majd Balatonfüreden dolgozott egy utazási irodában. Amikor meglátta a pályázati kiírást, úgy vélte, hogy az sokkal közelebb áll a szívéhez, így beadta az önéletrajzát. Lelkesen vetette bele magát a munkába, örül annak, hogy kiváló légkörben dolgozhat a kollégáival. Mindig is a csapatmunka híve volt, ezt szeretné a jövőben is folytatni.

A jövő év hívó szavának a közösségépítést tűztük ki célul – fogalmazott hozzátéve, hogy az öt község – Alsóörs, Csopak, Felsőörs, Lovas és Paloznak – páratlan adottságokkal rendelkezik, ezt ki kell használni. Az elmúlt években a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület sok eredményt elért, de mindig törekedni kell arra, hogy a fejlődés folytatódjon. Jól bevált rendezvényeinket megtartjuk, de újakat is szeretnénk megvalósítani. Szeretnénk egy kicsit személyesebb kapcsolatot kialakítani az itt élő és nyaraló emberekkel – mondta el a veol.hu-nak.

Pataki Júlia elárulta: az idei év egyik legfontosabb feladata, hogy az új szállásadói regisztrációt megismertessék szállásadó tagjaikkal.