Új vezető a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft-nél (turizmus.com)

Horváth Orsolya távozásával új ügyvezető igazgatót neveztek ki a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. élére. Az elődje által kijelölt úton folytatja a munkát Fejes Edina, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. új ügyvezető igazgatója, aki multinacionális környezetből érkezett a cég élére.

Fejes Edina korábban az ABN AmroBank kommunikációs osztályvezetőjeként, a Citroen Magyarország marketingigazgatójaként, a MÁV Zrt. kommunikációs vezetőjeként dolgozott, nemzetközi környezetben és a pénzügyi piacon egyaránt otthonosan mozog – írja a turizmus.com.

Vezetőként is csapatjátékosnak tartom magam, ezért örülök neki, hogy ilyen lendületes, jól szervezett, tiszta gondolkodású csapatba érkeztem. Kollégáim lokálpatrióta mentalitását igyekszem magamévá tenni, folyamatosan képzem magam, olvasom a statisztikákat, szakértőkkel találkozom, hogy minél naprakészebb legyek a város turizmusát érintő kérdésekben. Elődömtől, Horváth Orsolyától jól működő szervezetet vettem át. Két kolléganőm, Csorja Krisztina és Berta-Tóth Manuéla nagy szakértelemmel teszi a dolgát, ami gördülékennyé teszi a váltást. Úgy érzem, Papp Gábor polgármester úrral és csapatával is sikerül harmonikus együttműködést kialakítanunk” – nyilatkozta az új vezető a turizmus.com portálnak.

Hozzátette, hogy az első évben nem tervez gyökeres változásokat, szeretné folytatni a korábban megkezdett projekteket, hiszen a piaci szereplők és a tagok is elégedettek voltak a kft. eddigi munkájával.

Mindez nem jelenti azt, hogy ne vezényelnének le új projekteket. Hévíz 2020-ban egyetlen hazai szereplőként indul az European Best Destination megmérettetésen, ami hatalmas kihívást jelent, éppúgy, mint a Giro d’Italia mezőnyének fogadása május 11-én.

A kerékpáros verseny áthaladására az egész város készül, az érintett szereplők feladatának koordinálására külön munkacsoportot hoznak létre.

A település életét meghatározó fejlesztések (a távolsági buszpályaudvar kitelepítése, a belváros Schulhof Vilmos sétány felőli részének megújítására, a tó körüli sétány megújításának befejezése, a véderdő rekonstrukciója) szintén hangsúlyosak lesznek kommunikációjukban, közben nem feledkeznek el a turisztikai szezonalitásnak megfelelő, klasszikus kampányokról sem.