Új szálloda épülhet a Balatonnál (mmonline.hu)

A miskolctapolcai Avalon Park a brand égisze alatt újabb magyarországi helyszínen bővítene. Lehetséges helyszínként merült fel a Balaton déli partján fekvő Zamárdi és Balatonföldvár.

A Miskolctapolcán, mintegy öthektáros területen létesült Avalon Park az elmúlt években elnyerte a legtöbb hazai és nemzetközi turisztikai elismerést. Az éves szinten idelátogató 150-200 ezer vendég, a legősibb építőanyag, a fa felhasználásával – finn rönkház technológiával – megépült hotelben és rönkházak mindegyikében természetközeli élményben részesül.

A vendégek visszajelzései és az elmúlt évek eredményességének köszönhetően született meg az a tulajdonosi döntés, hogy a park fennállása óta megszerzett tapasztalatot és tudást egy szállodalánc kiépítésébe fektessék. A tulajdonosok első körben mindenképpen Magyarországon szeretnének megfelelő helyszínt találni. Az előzetes kiválasztás alapján az egyik célzott helyszín Tata városa. További lehetséges helyszínként merült fel a Balaton déli partján fekvő Zamárdi és Balatonföldvár.

A szálloda-beruházás a tervek szerint közel 200 fő számára biztosít majd állandó munkalehetőséget – írja az mmonline.hu.