Új kalandpark Siófokon: #hashtEGG

Közel egy éves előkészületi munkák után nyílt meg a siófoki #hashtEGG Toyee Kalandpark idén tavasszal. A helyszínen a látogatókat egy szórakoztató kalandozásra invitálják a tojások birodalmába, ahol játszva bővítheti bárki a tojással kapcsolatos ismereteit, legyen az élettani, gasztronómiai, építészeti, kulturális vagy akár művészeti vonatkozású – áll a kalandpark közleményében.

Molnár Éva és Kovács József – a #hashtEGG megálmodói – több, mint 10 éve jelen vannak a magyar tojáspiacon a Silver Tojás Kft tulajdonosaiként. A tojás, mint szuperélelmiszer népszerűsítéséért tett elhivatott munkájuk megkoronázásának tekintik a kalandparkot.

–  A #hashtEGG üzemeltetésének célja, hogy tartalmas időtöltést biztosítson a látogatók számára, szórakoztasson, foglalkoztasson, praktikus és érdekes információkat adjon a tojásokról. Szeretnék felhívni a figyelmet ennek az élelmiszernek a hasznosságára, hiszen amellett, hogy a tojás ősidők óta az emberiség egyik legalapvetőbb és legértékesebb tápláléka, a kulturális vagy akár a művészetekre gyakorolt hatása is jelentős – fogalmaztak a tulajdonosok.

Az ötletgazdák a helyszín minden egyes apró részletét megtöltötták tartalommal, élménnyel. Az egyedi installációk, berendezések, a népművészek által különféle technikával készített alkotások, a használati tárgyak és szelfi pontok mellett feltűnnek a fejlesztő, ügyességi játékok is egyaránt. Külső és belső térben egyedi hangtechnika, okosvilágítás, pihenőpontok kerültek kialakításra, ahol korlátlan WI-FI áll rendelkezésre.

A legkisebb korosztálytól a szépkorúakig mindenkinek ajánlott kalandpakban lehetőséget biztosítanak csoportok számára (akár 50 főig) tematikus foglalkozásokon való részvételre, szerveznek zártkörű eseményeket (születésnaptól a lány- és legénybúcsún át a különböző témájú esti kulturális programokig, továbbá vállalják céges rendezvények lebonyolítását is).

A #hashtEGG előszezonban hétfő kivételével minden nap 10 és 18 óra között, főszezonban hétvégi hosszabbított nyitvatartással üzemel – a közlemény szerint.

(Fotók: #hashtEGG Toyee Kalandpark)