Új imázsfilm készült Keszthelyről (TV Keszthely)

Rövidfilmmel és a köré szőtt kampánnyal népszerűsíti a helyi turisztikai szolgáltatásokat Keszthely. A kampányfilmet ma mutatták be a Városházán. Az eseményen Nagy Bálint polgármester elmondta, a szezon új attrakciójára, az óráskerékre fűzték fel az idei szezon kampányát. Ennek keretében készített rövidfilmet televíziónk, mely számos turisztikai értéket mutat be.

A Festetics-örökség, a Balaton-part, a kulturális és gasztronómiai szolgáltatások is megjelennek a filmben. Kiemelt szerepet kap az idei nyár két új turisztikai attrakciója, az óriáskerék és a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert. A filmről és a város idei turisztikai kampányáról sajtótájékoztatón számolt be Nagy Bálint. Keszthely polgármestere hangsúlyozta, fontosnak érezték, hogy a veszélyhelyzet végén amennyire lehet, segítsék a város gazdasági életét, melynek egyik fő mozgatórugója a turizmus.

„Egy új attrakcióval nyitottuk meg azt az idei nyári kampányt, ami gyakorlatilag az ország legnagyobb óriáskerekének a Balaton-partra történő telepítésével indult meg. Erre asszociálva indítottuk el a Keszthely! Pörögj fel! elnevezésű kampányunkat, aminek számos eleme van, például az egyik a mai napon bemutatott kisfilm is,a minek az a fő lényege, hogy  minden olyan turisztikai attrakciót összefoglaltunk és kedvcsinálót készítettünk a kollégákkal, ami valóban azt gondolom, hogy egy nagy értéke Keszthelynek és ami érdekes lehet az ide érkező vendégek számára.”

– idézi a polgármestert a TV Keszthely.  Nagy Bálint hozzátette, a film teljes mértékben keszthelyi produkció. Létrejöttét a Polgármesteri Kabinet koordinálta, a Tourinform iroda szakmai támogatásával a Keszthelyi Televízió készítette el.

A film készítése során a televízió munkatársainak az volt a célja, hogy egy dinamikus, látványos produkciót alkossanak, ehhez korszerű kameramozgató eszközök és berendezések járultak hozzá. A filmben szereplő statiszták és turisztikai szolgáltatók száma megközelítette a 40-et, de 4 kutya, 2 lipicai mén, az állatpark bivalyai és Rudi, a kastélymúzeum madárparkjából közismert dolmányos varjú is megjelenik az alkotásban.A produkció figyelembe veszi azt a tényt is, hogy egy világjárvány után vagyunk. Gyakorlatilag csak szabadtéri helyszíneket mutat be a videó.