Tihanyi Szabadtéri Játékok (port.hu)

18. alkalommal rendezték meg a Tihanyi Szabadtéri Játékokat. A Bujtor színpadon népszerű előadásokat tekinthetnek meg a színház- és koncertkedvelők július 02–től augusztus 28-ig minden pénteken és szombaton. A színházi előadásokon kívül lesz Apostol, Zséda és Budapest Bár koncert – írja a port.hu.

 

A tihanyi szabadtéri színpadon, a Belső-tó partján, csodálatos környezet  a színház- és koncertkedvelők. Színre kerül: a Szép nyári nap, Válaszfalak,
Lököttek, Hogyan értsük félre a nőket, A baba, Furcsa pár, Mezítláb a parkban, Anconai szerelmesek, Legénybúcsú, Menopauza, Boeing, boeing ….

A szereplők között lesz: Szulák Andrea, Kern András, Hernádi Judit, Csányi Sándor, Koncz Gábor, Földes Eszter, Szabó P. Szilveszter, Buch Tibor, Sztárek Andrea, Nagy Sándor, Szente Vajk, Csonka András, Szerednyei Béla, Pindroch Csaba, Molnár Piroska és még sokan mások.

(Forrás: port.hu)

A színházi előadásokon kívül lesz három koncert: Apostol együttes, Zséda, Budapest Bár.

Csütörtökönként  gyerekelőadások várják a kicsiket. Süsü, Frakk, Micimackó, Ludas Matyi, Maugli és a többiek még a felnőtteknek is igazi élményt nyújtanak.

A programról bővebben itt:  www.tihanyiszabadterijatekok.hu