Tetris Challenge – a vízimentők is teljesítették (vizimentok.hu)

Hódít a közösségi oldalakon a Tetris Challenge névre keresztelt – főleg rendőröknek, mentősöknek, tűzoltóknak szóló – kihívás, melynek lényege, hogy a kihívottaknak olyan fotót kell készíteniük, amely felülnézetből mutatja be egy járművüket és annak teljes felszerelését, beleértve a legénységet is. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatát a Magyarországi Légimentésért Alapítvány hívta ki a játékra.

Ötleteltünk, milyen kreatív képpel állhatnánk elő. Mindenképp olyan közegben szerettük volna elkészíteni a képet, amely ránk, vízimentőkre leginkább jellemző, így nem is volt kérdés, hogy nekünk a vízen kell bemutatnunk a felszerelésünket. Az ötletből aztán egy igazán egyedi és rendhagyó kép született. Azt gondoljuk pont ettől is jó ez a játék, hogy a kihívottak belevihetik egyéniségüket, kreatív ötleteiket – írja honlapján a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.

Forrás: vizimentok.hu

 

A kép a hajós szolgálat nyári ügyeleti rendjének utolsó napján (szeptember 29-én), még a szolgálatba lépés előtt készült a Rupert állomáshelyén, Alsóörsön. A csapat elégedett az eredménnyel. hiszen – ahogy írják – a kép pár óra alatt nagyon népszerű lett az interneten.

– Őszintén örülünk, hogy az általunk készített fotó ennyire elnyerte az emberek tetszését – olvasható a vizimentok.hu oldalon.