Természetjáró filmklub május végéig a tihanyi Levendula Házban

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság egyik bemutatóhelye, a tihanyi Levendula Ház Látogatóközpont, ahol március 2-től május 25-ig tart a Természetjáró Filmklub. Ennek kereteiben szombatonként és vasárnaponként két alkalommal, délelőtt 11:00-tól, majd délután 15:00-tól izgalmas és tanulságos természetfilmeket vetítenek – olvasható a nemzeti park tájékoztatójában. A részvétel ingyenes.

A vetítések után egy-egy tematikus kóstoló keretein belül meg is ízlelhetik az érdeklődők a Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyes finomságait. A Levendula Házban látványos interaktív kiállítás látható a Tihanyi-félsziget kialakulásáról, vulkanizmusáról és a levendula-termesztésről, a világ geoparkjairól, illetve kisfilm a Tihanyi-félszigetről és a levenduláról, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkról, levendula ajándékbolt, teázó, kézműves foglalkoztató, élménykert is várja a látogatókat a Belső-tó partján.
Az alábbi FILMEKRE várnak mindenkit szeretettel márciusban:

03.02. – A Vargyas-szoros elveszett világa
03.03. – Szárnyakat a magasba!
03.09. – Az időgyűrű ura 1-2.
03.10. – Az időgyűrű ura 3.
03.16. – VAD BALATON
03.16. – 16 óra Közönségtalálkozó Mosonyi Szabolccsal, a Vad Balaton c. film rendezőjével
03.17. – Safari a nagyvárosban
03.23. – A láthatatlan madárfotós 1-2.
03.24. – A láthatatlan madárfotós 3.
03.30. – A Nagy Fafilm

A vetítés ingyenes, a Levendula Ház Látogatóközpont aznapra megváltott belépőjegyével szabadon látogatható.

A rendezvény fő támogatója az Agrárminisztérium, a vetítés a Filmdzsungel Stúdió támogatásával jött létre. (A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják.)
További részletek: itt és itt