Tartalmasan telt az ősz a keszthelyi Bethlen-nyugdíjasklubban (zaol.hu)

Tartalmasan telt az ősz a keszthelyi Bethlen Gábor Nyugdíjas Klubban. Mint a klubvezető, Bajzik Lajosné klubtitkár beszámolt róla, megünnepelték az idősek napját és irodalmi délutánt szerveztek.

 

Az idei idősek világnapja a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klubban arról szólt, hogy figyelemmel, megbecsüléssel vagyunk egymás iránt, hogy nem felejtünk el az élet szépségeire rácsodálkozni, hogy keressük és megtaláljuk a korunknak megfelelő elfoglaltságot, szórakozást, hogy örülünk régi vagy újdonsült barátságoknak és nem vesztettük el humorérzékünket – összegzett a zaol.hu-nak Bajzik Lajosné.

Az idősek napján most is nagy örömmel énekelték a meghívott előadókkal együtt ifjúságuk dalait, slágereit, meghallgatták azt a humoros összeállítást, s megnézték azt a táncos műsort, melyet klubtársaik összeállítottak.

Nemrég pedig őszbúcsúztató programként irodalmi délutánra várták kultúrakedvelő tagjaikat. Bajzikné Panni előadásában saját versei hangzottak el, s egy mini kiállítás színesítette az eseményt, a vászonképek alkotója ugyancsak a klub titkára volt. A délután kellemes és családias hangulatát fokozta, hogy kiváló minőségű borból készített forralt itallal koccintottak a résztvevők.