Szürettől Márton napig- ősszel is Nyitott Balaton

Szeptember 6-án ismét kinyitják a Balatont, hogy november 11-ig színes programokkal csalogassák a magyar tengerhez  a pihenni vágyókat, élményeket keresőket. A programsorozatot a Balatoni Regionális TDM Szövetség szervezi szoros együttműködésben a helyi és térségi TDM szervezetekkel.

Alapvető célunk továbbra is megmutatni, hogy a Balaton Régió nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a turisták számára, hanem a tavaszi és őszi időszakban is képes olyan kínálatot biztosítani, amiért érdemes ideutazni: pl. kerékpártúrák, gyalogtúrák, nordic walking, vízi sportok, gasztronómiai, borkóstolók, zenés élmények, gyermekprogramok, vagy csak gondtalan napfürdőzés a melengető napfényben a Balaton-parton- írják a szervezők a hivatalos honlapon.

A Nyitott Balaton programsorozat eseményeiről, szálláslehetőségekről, nyitvatartó éttermekről, pincészetekről és garantált és egyedi programokról itt tájékozódhatnak.

A programsorozathoz   kapcsolódik A „Pecsételd körbe a Balatont két keréken” , mely egyben kerékpáros élmény- és teljesítménytúra is – részletek itt.