Szerdán déltől kaphatóak a Balaton SOUND VIP első jegyei

Az idei Balaton Sound nagy újítása volt a VIP-szolgáltatások fejlesztése egy új koncepció mentén, amelynek értelmében négy tematikus VIP zónát alakítottak ki. A helyszíneket jövőre még átgondoltabb dizájnnal és szolgáltatásokkal fejlesztik kiterjedtebb élménnyé a szervezők. Az ide érvényes Early Bird jegyek 72 órán keresztül érhetőek el, tehát szerdán december 19 – 21 között vásárolhatóak meg. 

Az idén megújult külsővel, a korai Hollywood hangulatát idéző imidzzsel született újjá a „fő” VIP helyszín extravagáns, vintage cirkuszi miliőben. Új helyszín volt a fő VIP-pel egy felüljáróval összekötött, 1000 négyzetméteres, ibizai beachclub hangulatú VIP Plázs a Balaton vizén, baldachinos napágyakkal, koktélbárral. Exkluzív VIP helyszínt kapott a Sound legnagyobb fedett helyszíne, a Dreher Aréna, ahonnan szemmagasságból lehetett élvezni egy különleges artista show-t, a világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow pedig egy egzotikus dzsungel dizájnnal berendezett, fákkal, indákkal, növényekkel, állat-dekorációval díszített VIP területtel bővült.

„A vártnál is nagyobb volt a sikere az új VIP-koncepciónknak, amit az is bizonyít, hogy a helyszínen a látogatók sorra vették az upgrade, azaz kiegészítő jegyet, hogy bejussanak ezekre a helyekre” – mesélte Fülöp Zoltán, a SOUND főszervezője.

Jövőre pedig ezt a sikert még átgondoltabb dizájnnal fejlesztik kiterjedtebb élménnyé, mondta el Lakatos Márk, a SOUND VIP dizájnere, aki többek között azt is körvonalazta, hogy a vízparton levő beachclub az ideihez képest még extrább vonalat kap, a Nagyszínpad előtti „fő” VIP pedig a vintage cirkusz imidzs mellett kiegészül monte-carlói kaszinóhangulattal, ahol lesz show-műsor, glamour revü, Las Vegas-i kaszinóhangulat, francia hatásokkal.

Az Elrow helyszín pedig még zöldebb, „dzsungelesebb” lesz, ahol vízesést is találhatunk majd.

Új látványelem a fesztivál ideje alatt a SOUND különböző területein felbukkanó divatshow: egy mozgó installáció, ami minden nap máshol parkol le, naponta más tervező munkáit bemutatva.

Lobenwein Norbert, a SOUND másik alapítója emlékeztetett: „A jövő évi SOUND igazán erős nevekkel jelentkezett nemrég: Európa legmenőbb vízparti fesztiválján fellép majd – mások mellett – Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Kygo, Robin Schulz, Don Diablo, Jonas Blue, Salvatore Ganacci vagy Deborah De Luca.”