Sulival a fürdőbe (kanizsaujsag.hu)

A kanizsai és a zalakarosi fürdő is csatlakozott a Sulival a fürdőbe! akcióhoz. Az országos programnak köszönhetően június 1. és 15. között kedvezményekkel, plusz szolgáltatásokkal várják az iskolai osztályokat a strandokon.

Az akció kezdése után pár nappal már több iskolás csoport is érkezett a Zalakarosi Fürdőbe. Az intézmény tavaly is csatlakozott a Sulival a fürdőbe! programhoz.

– Csatlakozott a kezdeményezéshez idén is a Zalakarosi Fürdő is, így június 1-je és 15-e között olcsóbb belépővel tudnak bejönni a gyerekek, s különböző gyerekprogramokon is részt tudnak venni – fogalmazott Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

Nagykanizsán is kihasználhatják az iskolák a Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett akciót. – Szívesen látunk iskolai szervezett csoportokat is. A csoport létszámától függetlenül kedvezményes jegyet biztosítunk a csoportok számára. Valamint 10 főig a kísérő tanárok számára 1 fő részére, 10 fő felett pedig 2 fő részére 100 %-os kedvezményt biztosítunk. Tehát itt a nyár, a kanizsai strand mindenkit vár!” – mondta Horváth Vencel, a Kanizsa Uszoda Kft. ügyvezető igazgatója.

A programmal a Magyar Fürdőszövetség arra próbálja ösztönözni a pedagógusokat, hogy a tanév utolsó napjaiban minél több diákot vigyenek el a közeli fürdők, strandok valamelyikébe. A kezdeményezésnek köszönhetően a fiatalok egy felejthetetlen élménnyel kezdhetik majd a nyári szünidőt. A felhíváshoz idén 40 fürdő csatlakozott.