Borzongásra hív Siófok a Halloween-i hétvégén (hellosiofok.hu)

 

Az angolszász ünnepkörből honosított Halloween sokak kedvence lett az elmúlt években. Az időszak hagyományainak megelevenítése egy újabb lehetőséget jelent az önfeledt mókára, és miért kéne Farsangig várnunk a legjobb jelmezeinkkel? Siófok változatos programokkal készül Halloween hétvégéjén.

November 1-jétől a Víztornyot megszállják a kísértetek. Egész hétvégén félelmetes banya sütikkel és rémisztő véres koktélokkal fogadják a borzongani vágyókat, szombaton pedig lesz arcfestés és akár egy csillámtetoválásra is szert tehetünk.

Szombaton a Hajóállomás is Halloweeni jelmezbe öltözik. Délután 15:00-kor a gyerekhajó fedélzetén szellemes feladatok, kincsvadászat és igazi „tökös” programok várják a kisebbeket, este 19:00-kor pedig indul a Halloween Party Hajó! Félelmetesen jó hangulatú éjszaka, mágikus koktélok és vérpezsdítő zene… Beöltözni rémisztően ajánlott!;) Jegyeket az indulás napján, november 2-án 9:00-tól lehet váltani a hajóállomás jegypénztárában.

November 3-án pedig ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Balatuning Egyesület Tökös futása. Ezúttal a Tökös futás is a Hajóállomásról rajtol, és az 1500 méteres távot futva, de akár görkörival vagy rollerrel is megtehetitek. A jelmez ne maradjon otthon;) A jutalomról sem feledkeztek meg a szervezők: a célban tökös finomságokkal és az egyesület negyedik szülinapi tortájával várnak mindenkit.