RockBalaton sikere az “Év koncertje” szavazáson

Második helyen végzett a Fonyódi RockBalaton fesztivál a Koncert.hu által meghirdetett „Az év koncertje” szavazáson. Az év zenei fesztiválja kategóriában 36 pályázóról mondott véleményt a közönség, a fonyódi rendezvény épp hogy lecsúszott az első helyről.

A meghirdetett nyolc kategóriába a felhasználók jelölései alapján csaknem 300 jelölés érkezett összesen. A szavazás megdöbbentő sikerrel zárult a RockBalaton fesztivál tekintetében. A február 24-ig tartó két hétig tartó szavazás eredményeképpen, az ” Az év zenei fesztiválja” kategóriába beérkezett 36 pályázó közül – a közönség szavazatai alapján – a dobogós második helyet érte el a rendezvény – adta hírül Fonyód város honlapja.

Ezzel a nem mindennapi sikerrel maga mögé szorítva többek közt az alsóörsi Zorall Sörolimpia, a székesfehérvári FEZEN és az orfűi Fishing on Orfű nagysikerű fesztiváljait. Ebbe a kategóriába a Magyarországon megrendezett azon koncertek tartoznak, melyeken 100 000 főt meg nem haladó látogatót regisztráltak és a fő hangsúlyt a koncertek kapták.

Hasonló sikerre számítva, már folynak az előkészületek az idei fesztivál szervezésében, melyen számos zenekar várja augusztus 8-11-ig a Fonyódra látogatókat. A fesztivállal kapcsolatosan további információt a www.rockbalaton.com oldalon olvashatnak.