Rekordmennyiségű voksot zsebelt be a Zalakarosi Fürdő (kanizsaujsag.hu)

Minden eddiginél többen voksoltak a Zalakarosi Fürdőre, amely ezzel a harmadik lett Az év fürdője közönségszavazáson. Az öt éve indított kezdeményezéshez a komplexum eddig mindig csatlakozott, és az élmezőnyben végzett. A fürdő vezérigazgatója szerint ez nem egyszeri, kiugró sikert jelent, hanem folyamatos népszerűséget.

A Zalakarosi Fürdőnek immár hivatalos tanúsítványa is van arról, hogy Az év fürdője szavazáson az ország harmadik legnépszerűbb komplexuma lett.

– Rekordszavazat érkezett a Zalakarosi Fürdőre, több mint nyolcezren szavaztak ránk. 2018-ban a másodikok voltunk, a korábbi években pedig a negyedikek, tehát a Zalakarosi Fürdő tartósan a legnépszerűbb, legkedveltebb fürdők között van, és ez nagyon nagy eredmény, úgy gondolom – fogalmazott Cziráki László vezérigazgató.

A közönségszavazást ötödik alkalommal hirdették meg, ezúttal 153 ezren voksoltak az ország, a régiók és a települések kedvenc helyeire. A kezdeményezés egyik célja az országban található mintegy kétszáz fürdő népszerűsítése.

– Szeretnénk egyrészt nemcsak a nagyobbakat előtérbe helyezni, hanem a kisebbeket is, amelyek kevésbé ismertek, viszont kiváló szolgáltatásokat nyújtanak. Illetve természetesen magára a termálvízkincsünkre is szeretnénk felhívni az emberek figyelmét, hiszen a fürdők erre épülnek. Magyarországon a termálvízkészlet nemcsak mennyiség tekintetében emelkedik ki a világon, hanem minőség tekintetében is – mutatott rá Sánta Tibor fő szervező.

A Zalakarosi Fürdő a területén, valamint a városban megvalósult fejlesztéseknek köszönhetően egyre elismertebb a szakma és a vendégek körében. A fürdővárosban tavasszal adták át a kibővített kerékpárutat, a fürdőben pedig gyógycentrumot és gyógykertet avattak. Karácsonyra elkészül a szaunavilág, jövőre pedig egyebek mellett ifjúsági szállót és kempinget alakítanak ki és medencefelújításokat terveznek.