Pályafelújítások és menetrendi módosítások a vasútvonalakon

Április 1-től vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A Balatonfenyvesi Kisvasút Balatonfenyves–Somogyszentpál közötti szakaszán május 31-ig pótlóbuszok közlekednek a Balatonfenyves és Imremajor között végzett pályakarbantartási munkák miatt.

A Balatonszentgyörgy–Ukk vonalon április 9-től 18-ig Sümeg–Ukk között pályakarbantartás miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Sümeg és Ukk között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A Székesfehérvár–Tapolca vonalon április 1-től 8-ig végzett pályakarbantartási munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Balatonakali-Dörgicse és Tapolca között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Az ideiglenes menetrendi változásokról bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT információs szolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon kérhető. Telekom hálózatból a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es számon érhető el a MÁVDIREKT. A részletes menetrend megtalálható a www.mavcsoport.hu internetes honlapon a Vágányzári hírekben. A GYSEV vágányzári menetrendjei itt olvashatók: http://www2.gysev.hu/tartalmak/vaganyzarak,_kozlekedesi_informaciok/528.