Pályafelújítások és menetrendi módosítások a balatoni állomást is érintő vasútvonalakon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. Az ideiglenes menetrendi változásokról bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT információs szolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon kérhető. Telekom hálózatból a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, a Vodafone hálózatból pedig a +36 (70) 499 4999 számon érhető el a MÁVDIREKT. A részletes menetrend megtalálható a www.mavcsoport.hu internetes honlapon a Vágányzári hírekben – tájékoztatta a hirbalaton.hu-t a MÁV.

A Balatonszentgyörgy–Ukk vonalon szeptember 8-tól 10-ig egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Sümeg és Tapolca, Sümeg és Balatonederics, Sümeg és Sümegi Bazaltbánya állomás között pótlóbuszok szállítják az utasokat pályakarbantartási munkák miatt.

A Budapest–Székesfehérvár– Tapolca vonalon augusztus 31-től szeptember 25-ig  meghatározott éjszakánként Szabadbattyán és Balatonfüred, illetve Aszófő között egyes esti és hajnali vonatok módosított menetrend szerint közlekednek felújítási munkák miatt. Székesfehérvár és Balatonfüred, illetve Aszófő között pótlóbuszok szállítják az utasokat a hirdetmény megjegyzés rovatában feltüntetett napokon.