Ötcsillagos lett a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Az előzetes várakozásoknak megfelelően megkapta az ötcsillagos minősítést a történelmi épületben működő, tavaly felújított balatonfüredi luxusszálloda.

(Fotó: ANNA GRAND/ Bertalan Ádám)

 

A 19.századig visszanyúló történelméről híres Anna Grand a kifinomult pihenést kereső utazók kedvelt célpontja. A szálloda elkötelezett törekvése, hogy közép-európai szinten is kiemelt turisztikai desztinációvá váljon, ennek az útnak egy újabb mérföldköve a most elnyert ötcsillagos minősítés is – áll a hotel közleményében.

„Örömmel jelentjük be, hogy mostantól ötcsillagos szállodaként működünk tovább. Kiemelkedően fontos mérföldkő ez számunkra, hiszen munkatársaimmal elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a visszatérő és új vendégeinknek egyaránt páratlan vendéglátást és felejthetetlen élményeket nyújtsunk. Ez az élmény pedig egyet jelent az eleganciával és kényelemmel” 

– mondta Szabó Szabolcs, az Anna Grand Hotel igazgatója.

Az ötcsillagos elismerés a szálloda különböző aspektusait érinti, beleértve az elegáns báltermet –  amely az Angol kerttel együtt hagyományosan az Anna-bál otthona –, a szobákat, a lakosztályokat, a belső terek kialakítását, az étkezést és a wellness részleg szolgáltatásait, valamint azt a környezetet, amiben a szálloda működik 1786 óta.