Örömmel fogadja a fiatal családokat Csopak

Kivételes légköre és meghittsége vonzza a családokat, a település pedig örömmel fogadja az új beköltözőket. Csopak vezetésének célja megőrizni történelmi településképet, ugyanakkor nyitottak a modern igények iránt. 

Minden település életére hatnak az ott lakók, és a frissen odaköltözők – fogalmazott Ambrus Tibor a Facebook oldalán közzétett videóban. Csopak polgármestere kifejtette: ez az ő településük esetében sincsen másképp. Kifejtette: örömmel fogadják a fiatal családokat, mint új beköltözőket, hiszen ők új szellemiséget, lendületet hoznak magukkal.

A polgármester beszélt arról is, hogy városi szintű ellátást igyekeznek megvalósítani falusi nyugalommal. Kiemelte: a természeti értékek megőrzése kiemelten fontos az ott élők számára, de emellett figyelni kell a folyamatos megújulásra is.

Ambrus Tibor szerint sokszor Csopakot a stranddal, vagy a borászatokkal azonosítják. A településvezetésnek ugyanakkor arra kell törekednie, hogy a nyaralók igényei mellett az ott élőkét és most odaköltözőkét is teljes mértékben kiszolgálják – tette hozzá videoüzenetében a polgármester.