Nosztalgia járművek indulnak a tihanyi levendulaszüretre

Nosztalgia vonat és busz is indul majd a tihanyi Levendula Hetekre. A tervezettnél korábban kezdődő levendulaszüret miatt a járatok is az eredetileg jelzettől eltérő időpontban,  június 23. – 2018. június 29. között közlekednek – tájékoztatta a MÁV Nosztalgia Kft. közleményben a hirbalaton.hu-t.

Amint arról korábban már hírt adtunk, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság idén is megrendezi a Levendula Heteket a tihanyi önkormányzattal.

A program első hétvégéjén NOHAB vontatású nosztalgia vonat is közlekedik majd Balatonfüred re, ahonnan fakultatív busztranszfert biztosítanak azok számára, akik meg szeretnék csodálni a Tihanyi-félsziget épített és természeti környezetét, illetve azoknak, akik részt vennének a Levendula Hetek keretében szervezett “Szedd magad” elnevezésű eseményen.

A Levendula Hetek alkalmából, annak első szombatján, június 16-án a MÁV Nosztalgia Kft. buszos kirándulást indít Budapestről Tihanyba. Az érdeklődők egy hajdan a Ferihegyi repülőtéren szolgáló IKARUS 250 légkondicionált autóbuszon utazhatnak a programra.

A további részletekről itt lehet tájékozódni.