Mikuláshajó indul Balatonfüredről és Siófokról december 8-án

2019. december 8-án, vasárnap Mikuláshajó indul Balatonfüredről 11.00 órakor, majd Siófokról 15.00 órakor. A másfél órás hajóúton a gyerekeket meglepetés műsorral és ajándékkal várják – a Balatoni Hajózási Zrt. tájékoztatása szerint.

A Mikuláshajó a társaság nagy befogadó képességű Szent Miklós hajója lesz stílszerűen.  A Mikulás teli puttonnyal érkezik, a gyermeket ajándékcsomaggal várja a fedélzeten.

Jegyárak: Gyermek (0-4 év): 990 Ft; 4 éves kor fölött egységesen: 2.100 Ft (+590 Ft-ért Playmobil/Piatnik gyermekjegyet lehet kapni extra ajándékkal)

Jegyek csak az indulás napján válthatók a hajóállomások jegypénztáraiban!

A program- és árváltoztatás jogát a társaság fenntartja.

A Balatoni Hajózási Zrt. kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra az idei ünnepi időszakban is. A Mikulásgyár támogatásával rászoruló családoknak, gyerekeknek gyűjtenek adományokat. A dolgozók és utazóközönség körében meghirdettet akcióval csatlakozik a BAHART az ország legnagyobb karitatív akciójához, a Mikulásgyár által szervezett gyűjtéshez. Az összegyűlt ajándékokat december 8-án a siófoki Mikulás Gyerekhajó indulása előtt adják át a BAHART munkatársai a Mikulásgyár képviselőinek.

Az idei már a negyedik alkalom, amikor a BAHART gyerekeknek szóló Mikulás Gyerekhajót indít a Balatonon.