Megújul az alsóörsi Everness Fesztivál

Átláthatóbb programkínálat, nagyobb helyszínek, nyitás a tudományok, a pszichológia, a jazz és a kultúra felé – ezt ígéri a hetedik Everness Fesztivál 2019-re. Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiválja júniusban a Balaton partján nyitja meg kapuit és számtalan mozgás-, tánc-, jógaprogrammal, előadással, koncerttel várja az önismeret iránt érdeklődő közönséget – áll a szervezők sajtóközleményében.

-Az idei a hetedik fesztiválunk, éppen ezért úgy gondoltuk, a mostani évet mi is a megújulás jegyében töltjük – mondja Klein Csaba fesztiváligazgató. – Fontosnak tartjuk, hogy továbbra is mindenki megtalálhassa nálunk a számára megfelelő önismereti utat, ennek érdekében ezúttal egy erősebb nyitást tervezünk a pszichológia, a tudományok, zenei téren pedig a jazz és a pszichedelikus zene felé. Emellett legnagyobb örömünkre, igen sok kitöltött kérdőívet és egyéb visszajelzést kaptunk eddigi látogatóinktól, ami szintén segített a tervezésben, a megújulásban. Természetesen a rendszeres látogatóknak sem kell azért aggódniuk, az Everness-hangulat, a fejlődéshez vezetők utak bemutatása, a környezettudatosság idén is jellemzi majd a fesztivált, illetve minden eddiginél nagyszabásúbb jógaprogrammal is készülünk.

A 2019-es Everness programstruktúrájában az első napokban a könnyedebb hangvételű előadások, workshopok szerepelnek, majd az idő előrehaladtával mélyülnek a foglalkozások és a megközelítés is módosul. A kiemelt önismereti témák a család, a párkapcsolat, az önfejlesztés, a gyógyulás, a siker, a motiváció, az étkezés és a tudomány köré csoportosulnak. Továbbra is mozgás, jóga, tánc és zenei programok, workshopok és előadások során haladhat mindenki a saját útján, önmaga felé. A programpaletta átláthatóbb lesz a helyszínek mérete pedig közel duplájára nő – állítják a szervezők.

Az újabb Everness Fesztivált 2019. június 19-24. között tartják Alsóörsön, a Pelso Campingben. A rendezvény továbbra is gyermek és kutyabarát, a belépés 14 éves kor alatt ingyenes.

További információ a rendezvényről: www.evernessfesztival.hu