Megteltek a jégpályák, még fürdőgatyában is csúsztak (sonline.hu)

Megteltek a balatoni jégpályák a hétvégén. Szombaton szervezték meg a Jégpályák éjszakáját, amelyhez két balatoni település, Balatonboglár és Balatonlelle is csatlakozott – írja a sonline.hu.

Alexa és Lívia Tamásiból érkezett, hogy kipróbálja a csaknem 800 négyzetméteres pályát. A fiatalok először korcsolyáztak Balatonbogláron, korábban viszont már több helyen is megfordultak, ezért bátrán léptek rá a jégre. Voltak azonban, akik rutintalanul mozogtak a pályán és próbálkozásaikat eséssel zárták, de ennek ellenére sem adták fel, és tovább koptatták a korcsolya élét, amíg erejükből telt.

A balatonlellei jégpálya hétvégi programjába közbeszólt az időjárás. Tóth Balázs, a BL YachtClub ügyvezetője elmondta, a Jégpályák éjszakájára jégmozival is készültek, a szeles időben azonban nem tudták felállítani a vásznat, ezért a következő hétvégén újra megpróbálják majd. Hozzátette, a szaunaprogramot nem befolyásolta az időjárás, ezért többen, miután kijöttek a forró helyiségből, fürdőnadrágban is végigcsúsztak a pályán – számolt be a sonline.hu.