Mégsem marad ki egy év: 2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

“Bár korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, de a megkereséseket és visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket” – írják a szervezők az esemény FB oldalán. Mint ahogy az elmúlt 20 évben, úgy 2020-ban is Alsóörsre zarándokolhatnak a zene és a motorozás szerelmesei – a Harley Tulajdonosok Klubjának döntése szerint. A Harley Davidson Fesztivál június 10-14. között lesz.

“Örömmel jelentjük, hogy a ’Feel the Freedom’ életérzésről 2020-ban sem kell lemondanunk, a megfogalmazott igényeket követve egy új koncepcióval jelentkezik a fesztivál, amellyel reméljük, hogy még több embert sikerül majd megszólítanunk!” – írják a szervezők, akik szerint a környéken lakóknak is fontos nyárindító esemény lesz a hagyományokhoz híven június második hétvégéjén, június 10. és 14. között megrendezésre kerülő Open Road Fest.

A szervezőket az hatotta meg, hogy többen írtak arról, a programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje és hogy arra a 4 napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok.

“Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön” – írják a szervezők az esemény közösségi oldalán.