Megjelent a balatoni jógatérkép

A Balatoni Jógakaland térkép kalandozni és jógázni hívja a Családokat kedvenc hazai tavunk mindkét partjára. Huszonkét gyerekbarát helyszínt és programlehetőséget találni rajta.  Bánhidi Dóra, a térkép ötletgazdája, több mint három éve alapította a Jógakalandot, amivel a mai napig az a célja, hogy a gyerekek minél fiatalabb korban találkozzanak a jógával és a mindfulnessel.

(Fotó: Bánhidi Dóra)

„ Már az ovis korosztály is nagyon nyitott a játékos jógás gyakorlatokra, ezért mesekönyvekbe, társasokba és kártyákba építettük bele a fejlesztő mozdulatokat, amik azonnal magukkal ragadják a kicsik és a nagyobbak figyelmét is. Így különleges módon tapasztalhatják meg a jóga örömteli, fejlesztő és stresszoldó hatásait, miközben igazán minőségi időt tölthetnek a szüleikkel.”

– fogalmazott Bánhidi Dóra a térkép ötletgazdája.

Ez a különleges térkép azért született meg, mert a jógán kívül a Balatonért és a családi kalandokért is rajong.  Most egy térképre rajzolták rá a kedvenc helyeiket, amik között még számukra is vannak újdonságok, és persze mindegyikhez tartozik egy-egy jógás feladat is!

A feladat nagyon egyszerű, ha például a térkép 8. pontjánál, a Salföldön jár valaki, akkor csinálja meg a „gólyapózt„, és így tovább. Természetesen minden pózhoz található leírás a letölthető térképhez tartozó második PDF oldalon. A szervezők értékes nyereményeket ígérnek mindazoknak, akik csatlakoznak a balatoni jógakalandhoz.

Az ingyenes jógatérkép ide kattintva tölthető le.