“Megfogtam egy szúnyogot…” – újabb ingyenes online szemléletformáló rendezvény

Megfogtam egy szúnyogot… címmel újabb szemléletformáló rendezvény lesz 2023. május 3.-án 14-16 óra között, amelyhez online bárki csatlakozhat. Az előadók Dr. Soltész Zoltán (Ökológiai Kutatóközpont) és Sztikler János (Nemzeti Népegészségügyi Központ) lesznek – a szervező Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) munkaszervezetének tájékoztatása szerint. Csatlakozni ezen a Zoom-os elérhetőségen, vagy az alábbi linken lehet.

 

Mint írják, a Földünket fenyegető környezeti problémák iránt egyre fogékonyabbakká váltunk, a gyermekektől a felnőttekig szinte minden korosztály ismeri a globális változásokat érintő témák fontosságát. A BFT munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében 2020 őszén szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújt azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A rendezvény célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat hallgathassanak jó gyakorlatokkal megismerkedve közérthető formában.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény időpontja: 2023. május 03. szerda, 14.00 óra – 16.00 óra

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81651019576?pwd=UXNheCsreStqNENkN3A0VGxRZmFXUT09

Meeting ID: 816 5101 9576
Passcode: 083874