Márciusban tartják a torkos csütörtököt a Balatonnál (travelo.hu)

A 11 éve elindított Torkos Csütörtök program mintájára a Balatontipp.hu az idei központi akció hiányában maga hirdette meg a Csütörtöki Balatoni Torkoskodást.

 

Az  oldalukon egy listát állítanak össze, amelyben minden Balatonra utazót és környékén élőt összekötnek olyan éttermekkel, vendéglőkkel, pincékkel és más ételt-italt kínáló üzletekkel, amelyek a hamvazó szerda utáni csütörtökön, azaz március 2-án kedvezményesen adják ételeiket és italaikat a hozzájuk betérőknek.

Idén rendhagyó módon az olyan üzletek is csatlakozhatnak a programhoz, amelyek másik napon, de legkésőbb április 17-ig tartanak kedvezményes akciót. Ennek feltétele mindössze annyi, hogy a vállalt napon vagy napokon nyitástól zárásig minimum 30 százalék kedvezményt biztosítsanak legalább az ételekre.

A márciusi balatoni torkos csütörtökre például a program első jelentkezője, a révfülöpi Tóth Vendéglő két napon át fogadja a vendégeket félárú ételekkel és italokkal. A folyamatosan bővülő lista a Balatontipp.hu oldalán olvasható.

(17:04)