Májustól az Accent Hotels üzemelteti a Cardoner Hotelt és a Tihany Yacht Clubot (azuzlet.hu)

Két új szállodával bővült az Accent Hotels portfóliója: májustól Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő szállodalánca üzemelteti a Cardoner Hotel és Rendezvényközpontot Dobogókőn, valamint a Tihany Yacht Clubot a Balaton népszerű pontján – azuzlet.hu.

 

A festői környezetben található négycsillagos Cardoner Hotel és Konferenciaközpont ideális választás üzleti és szabadidős vendégek számára egyaránt, akik a szálloda 57 kényelmes szobájában élvezhetik a hegyvidéki nyugalmat. A hotel tágas és modern konferenciaterme és szekciótermei tökéletesek üzleti megbeszélésekhez és nagyobb rendezvényekhez, hiszen akár 150 fő befogadására is alkalmasak. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei számára a környék remek túraútvonalakat kínál, ezt követően pedig szaunák, gőzkabin és jacuzzi kínál feltöltődést, valamint az egyedi Float Spa lebegőkabinban a súlytalanság élménye is megtapasztalható.

A Tihanyi-félsziget déli csücskében található Tihany Yacht Club tavasztól őszig várja feltöltődni vágyó vendégeit tóparti környezetben. A 40 tágas szobát kínáló szálloda a családos utazók kedvence, hiszen karnyújtásnyira található a Balaton, Tihany és Balatonfüred pedig számos programot kínál.

„A Budapesttől mindössze háromnegyed órányira található Cardoner Hotel remek adottságokkal rendelkezik, rendezvények és csapatépítő programok tökéletes helyszíne, amelyek szervezésében és lebonyolításában szakértő kollégáink állnak partnereink szolgálatára. A Tihany Yacht Club üzemeltetésével és a hamarosan újranyitó Kenese Bay Garden Resort & Conference szállodánkkal pedig a balatoni régióban tudunk újabb élményeket nyújtani vendégeinknek” – emelte ki Csordás Imre, az Accent Hotels ügyvezető igazgatója, az azuzlet.hu híradása szerint.