Kultkikötő januári programajánló

A Kultkikötőnek a január hátralevő részében Balatonbogláron, Balatonföldváron és Nagykanizsán lesznek programjai. „Vacsorázzon Aranyosi Péter és Vida Péter társaságában Balatonföldváron, rázza fel Holle anyó dunyháját Nagykanizsán, ünnepelje velünk és Náray Erikával a Magyar Kultúra Napját, vagy vegyen részt a Filmklub ingyenes vetítésein. Más szóval indítsa a Kultkikötővel az új évet” – szól a szervezők biztatása. 

 

Sarkvidék
Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
Január 8. szerda – 19:00
Egy repülőgép katasztrófa túlélője az Északi-sarkon várja, hogy megmentsék. A segítség azonban a lehető legrosszabbkor érkezik és a mentőhelikopter lezuhan. A férfi döntés előtt áll: várjon a roncsok között egy másik csapat érkezésére vagy neki vágjon a jégmezőnek a túlélés reményében?
A programon a részvétel továbbra is ingyenes! Ajánlóért kattintson a képre!

A miskolci gyökerek: Aranyosi Péter & Vida Péter
Platán Étterem – Balatonföldvár
Január 10. péntek – 20:00
Mi a közös a két fellépőben? A keresztnevük, a miskolci gyermekévek, a diósgyőri foci – de az nem igazán – és a Kabinet Rt. show-ska zenekar. A többi kiderül a 90 percből, amit – néha – együtt töltenek a színpadon. Előadáskezdés 20 óra, vacsorafogyasztás 18 és 20 óra között.

Batyu Színház: Mesék könyve – Holle anyó
Medgyaszay Ház – Nagykanizsa
Január 19. vasárnap – 11:00
Volt egyszer egy szép ország, abban egy szép kis falu, abban meg egy kis porta. Takaros ház, takaros kert. Két lánytestvér élt a Háznál. Két mostohatestvér. Gertrúd és Rozália. Az ismert mesét, pálcás és kesztyűbábokkal, valamint élő színészi játék segítségével adjuk elő. Előadásunkat óvodás és kisiskolás korú gyermekek részére ajánljuk.

A magyar kultúra napja
Művelődési Ház – Balatonboglár – Szőlőskislak
Január 22. szerda – 17:30
Náray Erika színművész-énekes zenés irodalmi estjén zongorán közreműködik Berdisz Tamás.
A belépés ingyenes!

Náray Erika zenés irodalmi estje
Bajor Gizi Közösségi Ház – Balatonföldvár
Január 22. szerda – 19:00
Náray Erika színművész-énekes zenés irodalmi estjén zongorán közreműködik Berdisz Tamás.
A belépés ingyenes!

A nagy füzet
Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
Január 22. szerda – 19:00
A II. világháború idején egy határszéli faluban a nagymamájuknál nevelkedő és a könyörtelen világban túlélni igyekvő ikerpár megrázó története. Magányosan, éhezve és fázva vezetik naplójukat a nagy füzetbe. Posztmodern háborúellenes dráma, nagyhatású parabola arról, milyen pusztító hatással van a háború a gyermeki pszichére.
A programon a részvétel továbbra is ingyenes!